• Hoe klanten jouw
    organisatie positief
    kunnen laden.

    Bestellen

Waar gaat het boek over?

Hoe maak je vandaag de dag optimaal gebruik van de feedback van klanten in je organisatie? Hoe zorg je ervoor dat deze feedback wordt omgezet naar de juiste klantgerichte verbeterplannen?

Met losse plannen en projecten proberen organisaties de verandersnelheid van de markt bij te houden. Er wordt veel tijd en energie in gestopt en toch laten die verbeteringen vaak lang op zich wachten. De vraag is hoe dit komt.

Aan de hand van cases, de resultaten van het klant-energieke onderzoek en nieuwe modellen, wordt uitgelegd hoe klanten jouw organisatie positief kunnen laden. Immers, veel energie gaat verloren door het gebrek aan samenhang in de organisatie én omdat een belangrijke energiebron vrijwel onbenut blijft: klant-energie.

Organisaties die in staat zijn deze energie door hun organisatie te laten stromen, noem je een klant-energieke organisatie. Dit zijn organisaties die energie uit klantfeedback weten te winnen en hiermee medewerkers inspireren, meer tevreden klanten genereren en toekomstbestendig ondernemen.

Waarom heb ik dit boek geschreven?

Ik ben geraakt door het feit dat er zo veel energie in organisaties verloren gaat. Er wordt heel hard gewerkt en toch laten verbeteringen lang op zich wachten of worden gewoon nooit gerealiseerd. Geen enkele organisatie kan zich meer grote energielekken veroorloven. Daarvoor gaan de ontwikkelingen in de markt te hard.

Met dit boek wil ik laten zien hoe je een gehele organisatie met elkaar verbindt en succesvol kunt laten draaien op een duurzame bron van energie; klant-energie.

Wil je ook een klant-energieke organisatie worden?

Wil je hierin geïnspireerd of begeleid worden? Kijk onder Diensten of hieronder om te ontdekken hoe ik je hierbij kan helpen:

  • Een klant-energieke lezing – om de gehele organisatie te energizen hoe klanten jullie organisatie positief kunnen laden en hoe je nog beter met energie kunt omgaan.
  • Een energieke workshop – om de kwaliteit van het klant-energieke stroomschema of een deel daarvan in kaart te brengen en in co-creatie een pragmatisch plan van aanpak te ontwikkelen.
  • Klant-energieke academie – een meerdaags programma waarin alle facetten van het klant-energiemodel en het klant-energieke stroomschema worden besproken. Door vanaf de start te werken aan echte klantproblemen worden er naast het leerprogramma, klantgerichte oplossingen gerealiseerd.
  • Klant-energieke vraagstukken – om een component of een schakel van het klant-energieke stroomschema samen te verbeteren.

Referenties

Dit boek geeft energie! Door vanuit een nieuw en toegankelijk perspectief naar de klant te kijken, begrijpt iedereen waarom de klant een duurzame bron van energie is waarop iedere organisatie zou moeten draaien. Heel inspirerend!’

Het klant-energiemodel helpt je om klantfeedback op de juiste manier te vangen en te gebruiken om elke dag een beetje beter te worden. Zo wordt die feedback de brandstof voor een klantgerichte organisatie.

Klantgericht ondernemen wordt steeds complexer en uitdagender. Elke dag komen er nieuwe (digitale) mogelijkheden bij om de klant te servicen. Sonja laat je op pragmatische wijze zien hoe je die uitdaging het beste oppakt en wat dat jouw organisatie kan brengen.’

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief