Over Sonja Stalfoort

Sonja Stalfoort is expert in klantbeleving en inspireert en begeleidt – als spreker, trainer en consultant – organisaties in het realiseren van een optimale verbinding tussen de klant en de organisatie. Zij is eigenaar van marketingbureau PuurKlant. In haar loopbaan heeft zij al vele prijzen gewonnen, waaronder een SAN Accent en een SponsorRing. Het is haar passie verbindingen te creëren waar iedereen energie van krijgt. Kenmerkend voor haar werkwijze zijn de volgende drie woorden:

Energizer

Samen ontwikkelen we een werkwijze hoe klanten ook jouw organisatie positief kunnen laden. Echt betekenisvol zijn voor klanten geeft energie.

Instant consultancy

Door tijdens de werksessies en trainingen het geleerde, zelfstandig en met een beetje advies, direct in de praktijk te brengen, ontstaat de juiste positieve flow.

Verbinden

Op creatieve en doeltreffende wijze leggen we samen de juiste verbindingen aan waarop de organisatie toekomstbestendig kan ondernemen.

Iets meer over Sonja

Al vele jaren ben ik werkzaam in energieke functies in de marketing en communicatie, waarvan meer dan 15 jaar als leidinggevende. De laatste jaren als zelfstandig ondernemer. Mijn uitdaging is om organisaties te begeleiden in vraagstukken op het gebied van klantgerichtheid in de breedste zin van het woord. Mijn passie is verbindingen te realiseren waar iedereen energie van krijgt. Ik ben praktisch en pragmatisch ingesteld, maar wil als strateeg inspireren en organisaties helpen succesvoller te worden. Wat mij energie geeft? Als er verbindingen worden gecreëerd waar zowel de klant als de medewerkers als de organisatie energie van krijgt.

Ik heb ervaring opgedaan vanuit diverse uiteenlopende functies op zowel uitvoerend- als directieniveau. Ik weet zelf hoe moeilijk het is om energie te genereren en vast te houden in een organisatie. Met mijn boek ‘De klant-energieke organisatie’ staat de transformatie van klantfeedback naar klant-energie centraal. Ik deel graag mijn ervaring en inzichten om nog beter met energie om te gaan.

Klanten van PuurKlant

 

Wat klanten zeggen

Sonja heeft ons geholpen met het ontwikkelen van nieuwe BtB proposities. Daarbij zet zij écht altijd de klant voorop. Ze daagt je continu uit om klantinzichten steeds verder aan te scherpen. Zo komt ze tot de kern van het probleem en zorgt ze voor relevante en onderscheidende proposities die passen binnen de strategische koers. Ze werkt enthousiasmerend, stelt kritische vragen en heeft verstand van zaken. Dat maakt haar een energieke sparringpartner en bijzonder prettig om mee samen te werken!

Onder de inspirerende leiding van Sonja is het sponsorship tussen de KNVB Scheidsrechters en ARAG voor beide partijen zeer succesvol vormgegeven. Daardoor is dit sponsorship een partnership geworden en werd door betrokkenen gesproken over een sociaal en maatschappelijk verantwoorde samenwerking. In die samenwerking gaat Sonja altijd voor een win-win voor beide partijen. Ze zoekt steeds naar verbinding, is inventief, inspirerend en een prettige sparringpartner.

In haar rol als programmamanager vernieuwing productportfolio is Sonja met een enthousiast team en een gezonde dosis nieuwsgierigheid gestart met een ontdekkingsreis naar de klant. Op basis van deze ontdekkingen is op een succesvolle wijze met een nieuw ontwikkeld product, een nieuwe doelgroep aangeboord. Puur vertrekken vanuit de klant loont!

Ik heb PuurKlant ervaren als een partner met hart voor de klant. Maximaal betrokken om te streven naar kwaliteit en resultaat. Dat met beperkte middelen en  tijd weet om te zetten in succes voor klant en medewerker. De stakeholders goed weet te positioneren, voor nu en later,  wat relevant is en niet. PuurKlant doet dit met passie en creëert vooral ook werkplezier waar verandering en resultaat bijna gelijktijdig optrekken. PuurKlant bewijst haar naam!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief